Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Byliv.

Finn din fyllekule!


Var du full i går? Ja, selvfølgelig var du det. Et spørsmål som derimot både stilles og besvares litt for sjelden, er på hvilken måte man var full, og hvordan det føltes. Denne uken presenterer Baksnakk-redaksjonen ulike former for fyll. Både hva form og innhold angår.

NARKO-FYLLA: Du var rett og slett dritings. Kanakkas. Du vet du var på byen, men husker det ikke. Ikke noe mer å si om det.

ZOMBIE-FYLLA: Narko-fyllas lunefulle bror. De ser like ut for utenforstående, men har ulikt opphav. Der narko-fylla kommer på grunn av uforsvarlige mengder alkohol, har zombie-fylla bakenforliggende faktorer som spiller inn i din disfavør. Du spiste for lite, sov for dårlig, eller hadde generelt en altfor dårlig oppladning til fylla. Resultatet blir at pilsen hoppet opp og slo deg i trynet vesentlig fortere enn du hadde beregnet på forhånd.

RIGOR MORTIS-FYLLA: Fetteren til de to foregående. Nok en gang vanskelig å skille fra de andre to for andre enn deg selv, men oppleves helt ulikt for den som som kommer dit. Du føler deg klar i hodet, men kroppen slutter på et tidspunkt å lystre. Du diskuterer med gutta, og har et godt argument, men tunga krøller seg, og du ender med å snøvle bort hele poenget. Du skjønner virkelig ikke hvorfor beina svikter deg, for du er jo ikke full. Enda.

SPONTAN-FYLLA: Forklaringen ligger i navnet. En fyllekule du ikke hadde planlagt før du allerede var godt i gang.

FJORTIS-FYLLA: Trenger vel heller ingen redegjørelse, men handler i korte trekk om at alt er hysterisk morsomt, og du sitter konstant og fniser av alt og alle.

HORE-FYLLA: Alt er tagbart, så lenge det går på to bein. Du skal utveksle kroppsvæsker med noen, koste hva det koste vil. Desperasjonen stiger for hver halvliter, og antall halvlitere stiger i takt med desperasjonen. Likevel går du alene hjem, og tar deg selv i å bli like sjokkert over at ingen så sjarmen din, gang på gang.

SWAYZE-FYLLA: Du tror dansetrinnene dine er som tatt ut av Dirty Dancing og kupper dansegulvet fullstendig, lykkelig uvitende om at omtrent samtlige flirer av deg (jamfør fjortis-fylla).

TORNEROSE-FYLLA: Du så fram til en god kveld, men øyelokkene dine blir bare tyngre og tyngre, i takt med antall flasker som tømmes. Du finner aldri formen, og når narko-fylla før det i det hele tatt rakk å bli verd det.

Nå skal du være bedre utrustet til å redegjøre for gårsdagens eskapader. Hvis du ikke kjenner deg igjen i så å si samtlige, drikker du ikke ofte nok. Alle mann til ølpumpene. Skål!Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:


SISTE FRA BAKSIDA