Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Gå-BT-i-næringen-spalte.

BAKbatt


KLINE MED SEMINARLEDEREN?

SEXBATT

Til Maria 18: Da jeg leste det du skrev om at du klinte med fadderen din, tenkte jeg på meg selv. Jeg har selv klint med seminarlederen min mange ganger, og det er skikkelig digg!! Synes det er sykt teit at noen skal være imot det i alle fall. Vi er voksne og alle har lov til å kline med hvem vi vil uansett. p) p)

Astrid, 20.

ALDRI KLINT

SEXBATT

Har aldri klint før. Er det noen som kan lære meg hvordan jeg skal gjøre det?

Knut, 23.

ER DU DER?

TOALETTBATT

Søker gutt med diger pik. Kåt og uskyldig moro. Ring Thomas tlf 6969696969

Gutt, 18 år.

TENK På MENINGEN MED LIVET!

TÅKEBATT

Kult å tenke på at man er så liten i møte med det endeløse universet, lissom. Døvt at andre ikke gidder undre seg over eksistensen og det at vi er til, ikke sant, at vi bare sitter i en hule og ikke åpner oss for alt. Jeg tenker derfor er jeg, ikke sant. Synes andre bør spørre seg om stolen i rommet faktisk er en stol og ikke bare en idé. Jævlig tankevekkende. Forresten er rødvin veldig godt, aldri prøvd det før.

Ex.phil-Jørgen, 19 år.

SåRENDE STIGMATISERING

PANNEBÅNDBATT

Vi NHHere har vært et undertrykka folkeslag i alt for lang tid. Hver gang vi gjør noe jævla dumt blir det av og til nevnt av andre i etterkant, og ikke hysja vekk, selv om vi stikker tusenlapper i lomma på folk så de skal holde kjeft. Sykt lite lekent!

Fred-rich, 22 år.

GHETTO PEOPLE

APARTHEIDBATT

This is a call for help. When I got to Bergen as an exchange student I was locked away in a local prison, in a remote location called Fantoft. The city council guards told me «If you ever venture into town you'll be in trouble», but then assured me «this is student integration at its best». Cockroaches litter the halls to ensure us we never leave our rooms. Since I arrived in Bergen I have yet to see a Norwegian student. Please help.

Pablo, 21 år.

HOMOFIL?

BADSTUBATT

Synes at det er skikkelig teit at det er så mye damp i badstua på Studentsenteret. Ser ikke noe jo. Sist uke så satt jeg meg på en annen gutt i badstua. Det var ekkelt, men litt deilig også. Betyr det at jeg er homofil?

Gutt, 19.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:


SISTE FRA BAKSIDA