Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

UKEN beskyldes for kidnapping


I helgen drev UKEN med promotering på Torgallmenningen. Nå er ni barn meldt savnet.

– Dette kjenner vi ikke til i det hele tatt, sier PR-sjef for UKEN, Jonatan Asplindeberg, og lemper en svart, klynkende søppelsekk inn i UKEN-bussen.

Det er foreldrene til de savnede barna som mener det er UKEN-folkene som står bak bortføringene.

– De lokket med spill, potetløp og fargerike kjeledresser. Dessuten hørte jeg en av dem gå rundt å nynne på noe sånt som «I'll take you to the candy shop». Det rår liten tvil om at vi har med lokkemenn å gjøre her, sier en forelder Baksnakk har vært i kontakt med.

KJØP OG SALG

Ifølge et vitne skal Asplindeberg ha blitt observert i det han slo ned et av de savnede barna med en pengesekk. Vitnet skal også ha hørt noe snakk om slavearbeid.

– Dette har ingen sammenheng med at 50 Cent hadde et par tre-tolv barn på raideren sin. Og har heller ingenting med at UKEN trenger arbeidskraft og penger, sier Asplindeberg.

En nigeriansk handler Baksnakk har snakket med forteller at det er gode penger å tjene på barn nå om dagen.

– Etter OL har vi fått enorme henvendelser fra svensker som ønsker å kjøpe eller bytte til seg barn som ligner på Petter Northug. Vi snakker vel kanskje en 500 000 kroner per hode, forteller salgsmannen.

– SKUFF

Franz-Ludwig Bruun-Crem, student ved NHH og med i revygruppen, reagerer sterkt på det han hører. Han merket at noe var galt da han var innom skolen mandag, og han ikke kjente igjen dem som pusset skuespillernes sko.

– Det var noe nytt med dem ja. De var nemlig ikke så vakre som dem som får lov til å være med i revygruppen. Hvis det stemmer at disse er kidnappet blir jeg veldig skuffet, sier Bruun-Crem.

– Kommer du til å ta dette opp med UKEN-sjefene?

– Hva? Neinei. Jeg er skuffet fordi man har gått gjennom mye stress for å skaffe oss skopussere som ikke kan jobben sin. Men alt kan vel læres, sier han, og får svar fra Asplindeberg, som kryper til korset:

– Vel, egentlig er dette et PR-stunt. Vi har tenkt å donere dem til veldedighet. Etter jordskjelvene i Chile ønsker vi å være med på å bygge opp igjen landet. Ved å gjøre dette skulle vi skaffe oss mye god PR. Og vi hadde egentlig lovet saken eksklusivt til BT. De har nemlig vært med på å betale alle pulver- og pilleutgiftene våre til 50 Cent-konserten.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:


SISTE FRA BAKSIDA