Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Djevelspakt.

Kvoterer inn NHH-ere


Baksnakk har fått tilgang til en hemmelig avtale som sier at et utvalg NHH-studenter nå skal tvinges til Kvarteret hver uke.

Dokumentene forteller at «minst 50 NHH-studenter må besøke Kvarteret hver uke». Videre kommer det frem at et foreløpig ukjent styre skal håndplukke de uheldige studentene, som må ta den innleide bussen fra Sandviken til sentrum. NHH-student Carl-Kristian von der Alpelue-mit-Pannebånd IV er sterkt mot å bli tvangssendt til bykjernen.

– Jeg ser ingen grunn til at vi må tvinges til å omgås vanlige studenter. Ei heller ser jeg noen grunn til å besøke det stakkarslige, oransje bygget de kaller Kvarteret. Makan til low-life shit place skal du lete lenge etter, azz. Jeg mener, de har ikke en gang Fiddy Cen’ til å spille under gjenåpningsuken, lissom. Dessuten tar jeg ikke buss. Det er for tapere som tror på miljøkrise. Alle vet at forurensning bare er noe politikerne finner på, sier han, og svinger den blonde boyband-panneluggen elegant over til høyre, før han tar på mer lipgloss og sørger for at skjortekragen står i rett vinkel.

NHH-erne er ikke de eneste Kvarteret ønsket å få avtaler med. Siden NHH- og jusstudenter er de eneste som ikke kun drikker vann uten kullsyre når de er på byen, har Kvarteret i de siste ukene prøvd å få i stand avtaler med disse to. Kvarterstyreleder Stian Bergh-Dahlbane sier at de dessverre var for sent ute til å få en deal med jussen, men at de er fornøyde med å ha skapt en pakt med det nye Kjernestyret.

– Vi håper at besøkene fra NHH-erne skal gi oss en enorm økonomisk gevinst. De har faktisk råd til å gå ut. Vi kommer også til å operere med andre priser for NHH-studentene. Inngang blir 250 kroner, samtidig som de på kontraktuelt grunnlag må kjøpe en flaske champagne for 1500 kroner før de får slippe ut igjen.

I dokumentene kommer det for øvrig frem at NHH-studentene må ut med 299 kroner for en flaske Heineken.

– Bare ukultiverte NHH-studenter drikker Heineken fra 0,33-flasker, og på grunn av en dårlig økonomistyring har vi et helt lass som har gått ut på dato. Vi satser på å dra inn nok penger til å få hentet U2 eller Matias Tellez til å spille her i løpet av semesteret, sier Bergh-Dahlbane.

Norges Handelshøyskoles Studentforening (NHHS) forklarer hvorfor de har forhandlet frem avtalen som nå gjør at NHH-studenter skal velsigne bykjernen med sine nystrøkne Lacoste-skjorter:

– Vi synes det er på tide sentrumsstudentene får se ungdom med ren hud og pene klær på byen. Det er ikke ofte raddisene og freakene på Kvarteret får oppleve hvordan det er å gå ut, og se mennesker som faktisk har sjanse på å få med seg noen hjem, lissom. Vi velger å tvinge folk, fordi vi vet at studentene våre kan oppleve det ubehagelig når de må omgås mindre attraktive mennesker, men vi kaller det humanitært arbeid, forteller Marengz Solstråle, eksternuansvarlig ved NHHS.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:


SISTE FRA BAKSIDA