Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Baksnakk.

I 2010 skal jeg…


I forrige uke trykket fri-subutex-pamfletten BA en enquête hvor de hadde gått rundt og spurt hva slags nyttårsforsetter folk har. Vi i Baksnakk syntes det var en god idé, så vi bestemte oss for å gjøre det samme. Nedenfor er derfor noen av svarene BA fikk, transkribert.

Hva er nyttårsforsettet ditt, og hvorfor?

Joanna (24), medisinstudent på UiB: Finne meg et hyggelig kollektiv å flytte inn i. Grunnen er vel at jeg flyttet ut av det forrige like før jul, alle samboerne jeg har hatt i løpet av studietiden har vist seg å være paranoide sosiopater som rotter seg sammen mot meg.

Steven (28), ingeniørstudent på HiB: Begynne å jobbe på Kvarteret, fordi jeg er dynamisk og sosial og liker å treffe nye menneskeindivider.

Stine (19), litteraturvitenskapstudent på UiB: Treffe Karl Ove Knausgård og bli nevnt i bind 6 av «Min Kamp». Fordi jeg er ferdig med en tredjedel av bind 1, og det er den aller beste boken jeg har lest i hele mitt liv, i hvert fall siden jeg hadde særemne om Tore Renberg på videregående.

Kim (22), keramikkstudent på KHiB: Starte min egen blogg. Ikke en sånn kjedelig hverdagsblogg eller en med politiske kommentarer eller med hva jeg har på meg. Men noe helt unikt. Hvorfor? Nei, føler bare at jeg har det i meg på en måte, at jeg kan bringe noe nytt til mediet.

Esben (22), NHH-student: Bli flinkere til å sjekke ut mer alternative utesteder i Bergen, litt sånn raddisaktige Høyden-steder. Bare for å sjekke ut lissom, for meg er det viktig å ikke være snever og overfladisk, men networke med ulike typer folk.

Kenneth (27), ansvarlig redaktør i en studentavis: Begynne å skjære ut en slags tennisracketformet figur av lefsa når jeg spiser taco. Fordi det vil bringe sammen lidenskapene mine. Som er tennis. Og taco.

Anne Guro (25), antropologistudent på UiB: Begynne å trene. Fordi jeg er feit.

Celine (20), markedsføringstudent på BI: Bli aktivt medlem av Amnesty International. Fordi det er på tide at vi alle gjør en innsats for å stanse klimaendringene!

Tor-Yngve (26), medievitenskapstudent på UiB: Starte min egen blogg. Ikke en sånn kjedelig hverdagsblogg eller en med politiske kommentarer eller med hva jeg har på meg. Men noe helt unikt. Hvorfor? Nei, føler bare at jeg har det i meg på en måte, at jeg kan bringe noe nytt til mediet.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:


SISTE FRA BAKSIDA