Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

I Kvarterets mørkeste kroker


Baksnakk har fått være med Kvarteret-leder Stian Bergh-og-Dahlbane inn i de hemmelige rommene i det nye bygget.

Det var høy paranoia-faktor da Baksnakk besøkte det nye Kvarteret.

– For å si det sånn, dere er ikke purk, vel? spør Stian Bergh-og-Dahlbane.

I anledning gjenåpningsuken av den nevnte studentinstitusjonen, fikk Baksnakk-redaksjonen være med Kvartersjefen i de mørkeste og mest støvete delene av bygningen.

– Vi har flere rom som kommer til å være åpne for publikum, blant annet tennisbanen og sovesalen i andreetasje. Disse skal være åpne for alle, men vi har allerede fått telefoner fra BI-studenter som vil reservere tennisbanen i et år. Ja takk, gi oss pengene deres, for å si det sånn, gliser han.

ARTISTSLIPP

I tillegg til de hemmelige rommene kan Bergh-og-Dahlbane avsløre noen nye artister til åpningsuken.

– Vi har hanket inn Rune Rudberg og Alexander Rybak til å fremføre en unik engangskonsert sammen. Det er noe vi gleder oss spesielt til. Men for å si det sånn, vi måtte love Rybak fri tilgang på «dem han måtte finne seksuelt attraktive», så vi anbefaler både gutter og jenter å ta med gummi under hele uken.

Som Baksnakk tidligere har skrevet, skal NHH-studenter kvoteres inn ukentlig. Mot enkelte av studentenes vilje. Men nå ser det imidlertid ut til at Kvarteret har noe å lokke de isolerte fjellapene fra Sandviken med.

– Vi har fått sponset noen paller med rosa pannebånd fra en ekstern leverandør. Disse vil utelukkende brukes for å lokke til oss NHH-ere. Du vet, de med cashen, sier Bergh-og-Dahlbane og blunker lurt.

OFF THE RECORD

Sjefen sjøl bekrefter langt på vei at de har klart å holde mer enn halvparten av Kvarterets fasiliteter skjult for omverdenen.

– For å si det litt sånn off the record, eller hva det heter, jeg håper ikke media får nyss i i den hemmelige tunnelen under bygget, som blant annet fører til det rommet hvor vi driver med russisk rullett, hanekamper og utlån av nigerianske prostituerte. Dette området er primært et pauserom for Kvarterets frivillige, og vi vil ikke at andre skal få vite om det. Vi har ikke kapasitet til å ta inn andre folk enn våre egne der.

– Men kunne kanskje dette vært noe for NHH-erne?

– Enda bedre! Jeg tar en telefon og sørger for at vi lager et slikt rom til! Men da må vi utsette åpningen en måneds tid. Det tar tid å få smuglet inn alle hanene.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:


SISTE FRA BAKSIDA