Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

– Fadderuken er meningsløs sex


Fadderuken er i gang og Baksnakk har snakket med to faddere om deres tanker rundt fadderuken.

Nærmere 4500 nye universitetsstudenter er klar for en andre russetilværelse før studenthverdagen starter. Levre skal ødelegges, kondomer skal ignoreres og jusstudentenes gode rykte skal forsterkes. Baksnakk har vært i kontakt med to faddere som er midt i arbeidet med å innvie de nye studenter.

– Det er så rått! Fadderuken spritfyring, hasj og meningsløs sex i Bergens gater. Vi kan gjøre akkurat hva vi vil. Det står jo faen meg i norsk lov at politiet ikke har lov til å røre oss under fadderuken, sier jussfadder Bernt Bruvik.

FRITZL-MISJON

– For studentene som ikke har fått seg hybel ennå, er det en god mulighet til å undersøke byens krinkler og kroker og finne alternative sovesteder. For noen år siden var det to studenter som bare slo seg til ro i Nygårdsparken. Nå tror jeg de er salgsmenn, faktisk, sier Franz Frode Hansen, sam.pol-student og fadder.

– Litt sånn, off the topic, som dere sier. For meg er det viktig å sørge for at så få studenter som mulig kommer seg levende gjennom fadderuken. I kjellerleiligheten min ligger det fire utvekslingsstudenter fra Spania fastbundet. Jeg er på oppdrag fra Siggy Grønnmoe. Renske ut pakket, vettu.

Sigbjørn Grønbo ønsket ikke å kommentere denne påstanden, men kan fortelle Baksnakk at han ser med misnøye på studentinnrykket. Rektoren synes det allerede er nok studenter i Bergen, og at det ikke er plass til flere.

SKIN IS IN

Nytt av året er at UiB-studentene inkluderer byens mest omdiskuterte utested i bar-til-bar-rundene sine. De skal på Dreamz.

– Dreamz er inkludert fordi vi ønsker å vise de nye studinene at det er helt ok å smøre seg inn i lotion, klamre seg fast til en stang, og riste litt på kroppen, sier Bruvik, som også oppfordrer alle til å melde seg på Paradise Hotel 2011.

– Du må forresten skrive at vi synes det er helt dust å stenge ølserveringen halv tre. Vi klarer da faen drikke selv, gjør vi ikke? Jeg har uansett alltid med meg en lommelerke med litt Stråberri Dækkeri.

– Også er vi forresten helt imot alkohol!Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:


SISTE FRA BAKSIDA