Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
  Omtalar
  Notisar
  Baksida
  Sport
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Inviterer til radiokonkurranse


MIKROFON I PREMIE. Ansvarlig redaktør i Studentradioen Marius Kjørmo ser frem til å dele studioet med nye krefter. FOTO: EMIL WEATHERHEAD BREISTEIN

 
KONKURRANSEN
Åpen for alle i Bergen, og går ut på å sende inn en pilot på et timeslangt program med selvvalgt tema.
Vinneren av konkurransen er tiltenkt en time i beste sendetid, lørdager fra klokken 11.00 til 12.00.
Fristen for å levere inn bidrag er satt til midnatt torsdag 19. august.
Vinneren blir offentliggjort live på radioen lørdag 21. august klokka 11.00.

STUDVEST FØLGER TEMAET:
STUDENTRADIOEN
Studentradioen i Bergen har utlyst en konkurranse for å fylle sendeflaten. Blant søkerne er Anthony Hill som vil starte engelskspråklig musikkprogram.

Tekst: OLE MAGNUS MOSTAD og SONDRE ÅKERVIK

– Det er en fin måte å fylle de åpne plassene i sendeflaten vår. Slike tiltak bidrar jo til nyskapning gjennom nye tanker og innfallsvinkler fra folk som ikke har gått gradene i Studentradioen. Man blir jo litt preget av å være med, og dette bidrar forhåpentligvis til å fylle opp noen ønsker blant lytterne, sier ansvarlig redaktør, Marius Kjørmo.

Da Studvest snakket med Kjørmo, var det to innsendte bidrag, men redaktøren venter på ytterligere to.

– Begge de to innsendte holder god kvalitet, men vi håper jo på flere før fristen går ut midnatt torsdag 19. august, sier han.

UTELUKKER IKKE FLERE VINNERE

– Selv om planen egentlig var én vinner, kan det godt være at vi bestemmer oss for å lage plass til flere. Vi må bare få satt oss ned og vurdert ordentlig. Når det er sagt, er ikke alt håp ute for de som ikke blir tatt inn. Vi skal ha informasjonsmøter på torsdag denne uken og onsdag neste uke, hvor potensielle radiofolk kan møte opp og bli med. Vi har jo interne pilotkonkurranser, så det finnes flere muligheter til å lage radio på senere tidspunkt, understreker Kjørmo.

VIL Nå UTENLANDSKE LYTTERE

Anthony Hill, kjent som blant annet quiz-master på Rick's, har sammen med kompisen Paul Holden laget en pilot til konkurransen. De to ønsker å ha et engelskspråklig program som fokuserer på kulturmiljøet i Bergen, med særlig vekt på lokal musikk i og rundt Hordaland. Hill og Holden, som begge er fra Australia, sier det er et bevisst valg å ha det på engelsk:

– Som utlending i Bergen, syntes jeg det i starten var frustrerende og vanskelig å finne fullverdig informasjon om hva som skjedde på kulturfronten. Siden det er mange utenlandske studenter i Bergen som ikke kan norsk, føler vi at disse trenger en kanal der de kan bli oppdaterte på hva som skjer i Bergen, forteller Anthony Hill.

Hill sier at de fikk svært positiv respons på ideén og temaet fra Studentradioen. Men hvem som til slutt står igjen som vinner blir ikke avgjort for i slutten av uken.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE KULTURSAKER
SISTE NYHENDE