Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
  Omtalar
  Notisar
  Baksida
  Sport
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Anne Kat. Hærland


 
STUDVEST FØLGER TEMAET:
SCENEOMTALER TEATER
«Tatt av vinen» Regi: Dagfinn Lyngbø humorshow

Karakter: C

Tekst: GINA JOHANSEN

På fylla med Anne Kat . Kan ikke noe for det, men jeg er lei av å le av at Anne Kat. Hærland har hatt et forhold til Ari Behn, av at hun måtte i fengsel for fyllekjøring og av at hun er en verre jojoslanker enn moren min. Dette er avleggs. Brukt opp. Og burde vært forsøkt avviklet etter den første gangen det kom opp.

Forsåvidt virket det som om resten av salen klarte å le av det. Om det var det utpregede alkoholinntaket til publikum på forhånd og/eller underveis som bidro til det, vet jeg ikke. Jeg har nå i alle fall lært at det er «in» å være relativt drita, før man drar på et slikt show.

Ikke det at det ikke var trivelig. For det var det. At menn er et artig konsept, på tross av at de ikke lenger smaker kylling (som de visstnok gjorde på 50-tallet), er nok noe mange jenter kan klukke bifallende til. Klukke kan man også gjøre når Anne Kat. klager over venninners kunnskapsløshet. Det er litt moro å høre om venninner av henne som har blitt skuffet over at båten sank, da de så Titanic for første gang.

Kanskje forventningene mine var for høye. Kanskje var jeg ikke full nok. Kanskje burde Anne Kat. bare oppdatere showet sitt, med litt mer aktuelle nyhetssaker. På tross av mange morsomme digresjoner, underholdende observasjoner og vellykkede poeng, klarte jeg ikke å gi meg helt ende over. Men det kan sikkert være gøy for jenter som sliter med vekta, selvtilliten og kjærlighetslivet. Eller generelt sett hater vellykkede venninner, multihandikappede barn, Mira Craig, Lise Karlsnes, rosa mensen og/eller tovekurs.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE ANMELDINGAR