Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
  Omtalar
  Notisar
  Baksida
  Sport
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Ulv, ulv!


 
TEATER
Med Grimm og Gru

Regi: Elisabeth Boston
STUDENTSENTERET MANDAG 2.FEBRUAR, KL. 21.

STUDVEST FØLGER TEMAET:
TEATER
Det blir nostalgi på stort lerret på studentsenteret på mandag.

Tekst: MAGNUS ODÉEN

Slemmere enn stemora i Askepott. Ondere enn Gorgene i Fragglene. Hesere enn Julenissen en sein julekveld, og hesligere enn blodpudding.

Den grusomme ulven i rockemusikalen «Med Grimm og Gru» skremte vettet av mange barn på 80- og 90 tallet. Men vi har blitt voksne nå. Og i etterpåklokskapens lys er filmen mer underholdende enn skremmende.

HØYT ELSKET, DYPT SAVNET.

«Et av mine beste barneminner», «På høyde med kroppen min-serien», «høykultur for massene» og «verdens beste film». En underskriftskampanje på internett samla over 1000 underskrifter med en million gode grunner for hvorfor NRK burde vise filmen igjen.

Internettaksjonen nådde også Bergen Filmklubb som tok saken i egne hender og startet søket etter filmskatten i oktober. Via NRK, det rumenske svaret på NRK, den rumenske ambassaden i Norge og den norske ambassaden i Romania kom de i kontakt med regissør Elisabeth Bostan som sendte over et eksemplar. Så på mandag er det duket for et gjensyn med Bolsjoi-balletten med pels, «mum is home»-sangen, og naturligvis Ulven.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


Kommentarer (gammelt system)Ergerlig! Fant nettopp ut at Bergen Filmklubb sendte "Grimm &Gru" i Februar, og fikk ikke dette med meg. Har filmklubben planer om å sende den igjen ved en senere anledning? Håper på at filmen en gang blir gitt ut på dvd også, men...  SØK I STUDVEST:

SISTE KULTURSAKER
SISTE NYHENDE