Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
  Omtalar
  Notisar
  Baksida
  Sport
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

«Football Manager 2010»


 

FOTO: SEGA / SPORTS INTERACTIVE
STUDVEST FØLGER TEMAET:
SPILLOMTALER
(Sega Europe/Sports Interactive)

Karakter: A

Tekst: TORE FRIESTAD

Skudd i vinkelen. «Hallo? Å, hei sjef! Hvor jeg er? Oisann, var klokken blitt så mye? Ehm.. Jo, jeg føler meg litt dårlig.. Ja, det går jo noe rundt. Tror nok det kan være svineinfluensa ja. Host, host. Nei, du ser nok ikke meg på en stund, jeg må nok holde sengen i noen uker. Virkelig? Takk skal du ha!»

Football Manager er nå klart i sin 2010-utgave, og hva kan man si bortsett fra «Hold deg unna!». For om du har så mye som en bagatellmessig antydning til spillegalskap, vil dette spillet ødelegge alle planer du har de neste månedene. Kjærester, venner, jobb og skole vil alle måtte spille andrefiolin i forhold til neste kamp. Og du som sitter der og bruker fire timer for å få taktikken til cup-kampen mot Shrewsbury helt riktig, er fullstendig uskyldig i denne prioriteringsavgjørelsen. Alle FM-brukere vil nikke anerkjennende når narkotikaavhengige forteller om sin søken etter neste skudd. Vi kan ikke noe for det, vi bare må ha det. Om du har prøvd en tidligere utgave og lurer på om du skal investere i 2010: Avlys alle planer og gjør det. Det er magisk!

De som ikke har støtt på spillet forstår kanskje ikke problemet. Vel, Football Manager er et spill hvor du får ha den beste jobben i verden. Du kan velge mellom stort sett alle fotballag i verden og får i oppgave å styre mer eller mindre alt som skjer i klubben. Høres enkelt ut, men statistikk viser at siden første utgave i serien kom i 1993, har FM vært bakgrunn for flere forholdsbrudd enn utroskap.

Til alle de som trodde vi hadde avtalt noe i løpet av de neste månedene: Beklager, jeg er travelt opptatt. Med jobben.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE ANMELDINGAR