Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
  Omtalar
  Notisar
  Baksida
  Sport
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Oh No Ono


 
STUDVEST FØLGER TEMAET:
KONSERTOMTALER
Hulen, torsdag 2. september

Karakter: C

Tekst: ASTRID HAUGE RAMBØL

Oh Nja Ono. Selv om det er er fire fine dansker vi venter på i kveld, er det lokale helter som får starte ballet. ThisGoesDisco! består av Mathias Tellez, vokalist Stian Iversen og trommis Geir Hermansen fra The New Wine. Prosjektet startet trolig som litt vennskapelig jamming, noe de også bærer litt preg av. Men ThisGoesDisco leverer flere fine låter, og de gjør en hederlig innsats i å vekke til live det litt seige publikummet.

On No Ono er etter sigende et «up and coming» band, men bør ikke få divanykker ennå. De tar seg litt for god tid på vei ut på scenen, så ThisGoesDiscos´ hederlige innsats var nesten til ingen nytte. Det er nesten folketomt i den lille huleåpningen som utgjør Hulens konsertscene. Men musikken begynner og folk kommer sigende.

Danskene sier et par mer eller mindre morsomme ting på mer eller mindre forståelig dansk. Publikum blir sjarmert, publikum liker visst danskene. «Tosen, tosen tækk».

Bandet leverer trivelige poplåter på rekke og rad. Tre av guttene bidrar på vokal, noe som fungerer utmerket. Da får man også litt pauser fra hovedvokalistens tilgjorte barnlige stemme. Han ser så trivelig ut der han står, med verdens minste tversover, V-genser og harembukser, og trør i vei på et pedalbrett for å få de riktige effektene. Det er mye triksing og miksing med lyd, men guttene har funnet en fin balanse mellom det veldig tilgjorte og det fine autentiske. Enkelte av sangene gir assosiasjoner til The Beatles, og man kan undre på om bandnavnet er et hint mot kvinnen som ofte får skylden for superbandets oppløsning.

Det er lite å utsette på On No Onos musikk, fremførelse og spilleglede, men lydkvaliteten er varierende, og publikum ser aldri ut til å riktig våkne til live. De vugger litt frem og tilbake, og det nikkes med hoder og trampes litt med tær, men den genuine entusiasmen som hever konsertopplevelser ti hakk kommer aldri frem.

Vi får håpe de glade danskene kommer tilbake til Bergen igjen, og at bergensernes begeistring da vil strømme på.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE KULTURSAKER
SISTE NYHENDE