Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
  Omtalar
  Notisar
  Baksida
  Sport
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

«The Bounty Hunter»


 
STUDVEST FØLGER TEMAET:
FILMOMTALER
Regi: Andy Tennant

Karakter: F

Tekst: TORE FRIESTAD


Uromantisk, umorsom, kjedelig. Dette er tre ord som ikke er veldig lovende når man skal beskrive en romantisk komedie ispedd litt krim. Historien er som følger: Eksmann jakter ekskone, ekskone stikker av, eksmann finner henne, ekskone blir lenket fast til seng, eksmann blir taset, ekskone stikker av igjen, eksmann finner henne igjen, eksmann blir lenket til en seng, ekskone stikker av igjen, eksmann finner henne igjen, eksmann og ekskone jakter korrupt politimann, eksmann og ekskone kommer i fengsel, mann og kone lever lykkelig i alle sine dager.

Kort fortalt er dette «The Bounty Hunter», og det er verken nyskapende eller interessant. Så for de som hevder at jeg nå ødela filmen for dem – for det første ville du skjønt tegninga etter to og et halvt sekund, og for det andre vil du ikke se denne filmen.

«The Bounty Hunter» er som en obligatorisk oppgave som skulle innleveres dagen etterpå, og dermed ble gjort i all hast uten at noen brydde seg altfor mye om hvordan resultatet ble seende ut.

Jennifer Aniston spiller ekskona, og holder seg dermed til sjangeren hun, som den begrensede skuespilleren hun er, har en smule kontroll på: Småromantiske småkomedier. For min del vil navnet Jennifer Aniston på en filmplakat alltid tilsi mislykket romantisk komedie, og i «The Bounty Hunter» gjør hun utrolig lite for å endre på det bildet.

Eksmannen Gerard Butlers karriere de siste fem årene har variert schizofrent mellom voldelige filmer som «300», «Rocknrolla», «Gamer» og «Law Abiding Citizen» og romantiske komedier som «P.S. I Love You», «The Ugly Truth» og nå «The Bounty Hunter». Jeg tror han gjør lurt i å legge sistnevnte type roller, hvor han har dialog og må vise følelser, på hylla, og kun fokusere på gla’volden.

Det finnes lite til ingen romantisk kjemi mellom de to skuespillerne på filmlerretet, og filmen er i tillegg ganske enkelt ikke morsom. Så sjangermessig mislykkes den drastisk, både i forhold til manus, regi og skuespill.

Om du vil ha litt lett romantisk underholdning sammen med kjæresten, drit i «The Bounty Hunter» og let heller frem en Hugh Grant-film fra DVD-hylla.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE ANMELDINGAR