Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
  Aktuelt
  Annonsering
  Utgivelsesplan
  Tips oss!
  Arkiv
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Studvest søker nye redaktører


Studvest er lokalavisen til 30 000 bergensstudenter, og kommer ut hver uke med et opplag på 8 000. Rundt 50 medarbeidere sørger for å gi ut landets nest største studentavis 33 ganger i året. Avisen har fire redaktører ansatt på heltid. Redaktørene får gjennom arbeidet i Studvest en ledererfaring som er svært attraktivt i næringslivet etter endt periode.

Styret i Studvest lyser for perioden 01.08. 2009 til 01.06.2010 ut stillingene som kulturredaktør og fotoredaktør i Studvest.

KULTURREDAKTØREN

har ansvaret for kulturstoffet i avisen, og redigerer selv kultursidene. Alle redaktørene må regne med vanlig journalistisk arbeid, men organiserer ellers arbeidet selv. Erfaring fra media og/eller organisasjonsarbeid er en forutsetning. Søkeren bør også være oppdatert på kulturområdet, og hva som skjer både for og av studenter.

FOTOREDAKTØREN

har som leder av fotoredaksjonen det øverste ansvaret for fotografiets plass og bruk i Studvest. Personen skal fungere som faglig myndighet og være en inspiratør for de andre fotojournalistene. Fotoredaktøren har både adiministrative og fotografiske oppgaver. Søkere bør ha klare meninger om fotografiets stilling i pressen generelt og Studvest spesielt. Kunnskaper om digital bildebehandling er nødvendig.

BEGGE REDAKTØRER

blir ansatt i 100 prosent stilling og blir kompensert med 115 000 kroner i året. Stillingene er på åremål på ett år. Søkere til begge redaktørstillingene skal legge ved et handlingsprogram som viser søkerens intensjoner og mål for stillingen og avisen. Dette skal være på maksimalt tre sider.

Spørsmål knyttet til stillingene kan rettes til ansvarlig redaktør Matias Helgheim, telefon 55 54 52 06 / 48 22 28 71 eller epost matias@studvest.no

Send elektronisk søknad med CV, dokumentasjon på relevant erfaring, arbeidsprøver og handlingsprogram til styret i Studvest på epost styret@studvest.no Søknadsfrist 19. april 2009.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE NYHENDE
SISTE KULTURSAKER