Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 
Tippeligaen 2009.

Vi spådde vinneren


 
MER OM DENNE SAKEN:
Slik gikk det
Studvest samlet all sin sportskompetanse og tippet utfallet av årets Tippeliga. Det resulterte i kun ett rent treff og noen saftige bomskudd.

Tekst: JOHAN LIE HAMMERSTRØM, HALVOR RIPEGUTU og MORTEN VELAND

Årets Tippeliga er over, og Rosenborg bestemte nok en gang at de andre lagene måtte finne seg i tilskuerplass når det kom til gullkampen. Det klarte Studvest å forutse da vi i mars tippet utfallet av fotballsesongen – resten gikk det ikke like bra med, selv om fire lag havnet innen én plass av vår spådom.

Vi nominerte Diego Guastavino som en vi hadde troa på, i ettertid var det Makhtar Thioune, Mats Stokkelien eller kanskje Rade Prica som burde innehatt den plassen. Mostafa «Mos» Abdellaoue ble også langt fra noen stor suksess og traff innbytterbenken langt oftere enn nettmaskene. Som en ekstra understrekning av vår egen spådomshybris viste Telenor Arena seg å by på ganske mange seiere og rimelig god stemning, i skarp kontrast til vårt surmagede innendørsraseri.

Vi går i tenkeboksen frem til neste år og lar leserne felle den endelige dommen over vår sterkt uprofesjonelle synsing.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE FRA SPORTEN