Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Tro og tvil


 
STUDVEST FØLGER TEMAET:
FOTBALL

Tekst: JOHAN LIE HAMMERSTRØM

DETTE HAR VI TROA På I åR:

Diego Gustavino

Gustavino skal erstatte Espen Hoff på topp for Lyn, og det tror vi uruguayaneren kommer til å klare helt ypperlig. Han har storspilt i treningskampene og vist at han har det som trengs for å bli en toppscorerkandidat i år. Så får vi håpe resten av Lyn klarer å gi ham ballen.

Mostafa «Mos» Abdellaoue

Broren til Moa, Lille-Moa eller bare Mos, kjært barn har mange navn. Men det viktigste er at unggutten kan spille bra fotball. Det kommer til å bli spennende å se ham utfordre en Vålerenga-stall med spisser som ikke alltid er like flinke til å få ballen i mål. Tabloidavisene gnir seg allerede i hendene over overskriftsmulighetene hvis det blir Moa og Mos på topp.

Drillo-isen

Årets soleklare comeback (sorry Myggen). Har vært ute av fotballen i lang tid, men alle husker den spektakulære 1994-sesongen hvor Drillo-isen solgte ufattelige åtte milloner enheter. Har brukt tiden utenfor fotballen bra, og holdt seg i form. Vil komme til å spille like bra i den nye drakta.

DETTE HAR VI IKKE TROA PÅ I ÅR:

Martin Andresen

Spillende manager har vi forøvrig heller ikke troa på. Det er litt som med kommunismen, greit i teorien, rimelig håpløst i virkeligheten. Alderen begynner å merkes og frustrasjonen i garderoben har begynt å lekke helt ut til VG. Det hjalp vel heller ikke noe særlig med utvisning og tap mot Stabæk i Supercupen.

Telenor Arena

Hva er greia? Innendørsfotball? Kunstgress? At Tromsø og Bodø/Glimt spiller på kunstgress fordi det som regel ligger fem meter med isbre over banen er akseptabelt. At Stabæk bygger tak over hjemmebanen for å skjerme børsmeglerne og advokatene for den ene dagen det regner i utkant-Oslo er bare flaut. Måtte de tape mye på hjemmebane.

Rosenborgs Medieavdeling

Noen har det hyggelig på jobb der oppe i Trøndelag, og de er tydeligvis meget fornøyd med egen kreativ energi. Rune Bratseth har en egen blogg som heter «Bratz», Steffen Iversen og Vadim Demidov stiller opp på web-tv som «Gossip Boyz» og 15 minutter før avspark er det «Hamrén-Time» på Lerkendal (med Hammertime på stadionanlegget, ja). At Rosenborg skulle bli yngre på banen var greit, men å ansette en ungdomsskoleklasse for å drive medieavdelinga? Gi kidza sparken!Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE FRA SPORTEN