Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Skal du ut?


Tekst: HANNE KVILHAUGSVIK (FAG- OG FORSKINGSANSVARLEG I STUDENTPARLAMENTET VED UIB)

Har du tenkt deg på utveksling vårsemesteret 2011? Då er det eit par ting det er viktig å hugsa!

Minstekrava for å få reisa på utveksling er at du er tatt opp til eit ordinært studieprogram ved UiB når du søkjer om utveksling. Du må vera tatt opp for heile utvekslingsperioden, og du må ha tatt eksamenar tilsvarande 60 studiepoeng før du reiser ut. I søknaden må du leggja fram ein plan for delstudiet ditt i utlandet, og for korleis det skal inngå som ein del av utdanninga di ved UiB. Hugs også at du må vera semesterregistrert ved UiB og betala semesteravgift i heile utvekslingsperioden.

Du må òg hugsa å søkja om førehandsgodkjenning av delstudiet før du reiser ut. Dette både for at delstudiet i utlandet skal kunna inngå i graden din ved UiB, for at du ikkje skal bli forseinka i studiet, og for at du skal kunna få stønad frå Lånekassen. Når det gjeld førehandsgodkjenning er det ulik praksis for dei ulike fakulteta og studieprogramma. Du må derfor ta kontakt med fakultetet, instituttet eller studieprogrammet ditt for å få meir informasjon.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE LESARBREV