Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Ryddig økonomi i ASF


Tekst: GØRAN THENGS (LEDER FOR AKTIVE STUDENTERS FORENING) OG KAROLINE B. HENRIKSEN (ØKONOMIANSVARLIG I AKTIVE STUDENTERS FORENING)

I artikkelen «Fortsatt uten økonomisjef» i forrige utgave av Studvest kritiserer ASF statuttbruddet Kvast begikk ved ikke å velge en økonomiansvarlig ved konstitueringen. Kvarterets leder Stian Dahle velger å skifte fokus og svarer på kritikken med å si ”Men vi har ikke mottatt konkrete regnskapstall fra ASF, så økonomien deres har heller ikke vært helt ryddig”. Her er det åpenbart misforståelser ute og går. Verken vi eller de andre driftsorganisasjonene er påkrevd å levere noe regnskap før semesterslutt – rett og slett fordi det ikke er klart før semesteret er over. Til forskjell fra Kvast har vi hatt en økonomiansvarlig denne våren, og vi kan forsikre om at økonomien vår tvert imot er helt ryddig. Ønsker Stian Dahle eller andre å se vårt midlertidige regnskap, er de naturligvis velkomne til det når som helst.

Punkt 4.14 på Vær Varsom-plakaten sier blant annet: «De som utsettes for sterke beskyldninger skal såvidt mulig ha adgang til samtidig imøtegåelse av faktiske opplysninger.» Hadde Studvest fulgt god presseskikk og latt oss svare på en såpass sterk beskyldning om økonomisk rot, hadde dette leserinnlegget vært unødvendig.

Når denne utgaven av Studvest er tilgjengelig, er Kvarterets generalforsamling unnagjort. Forhåpentligvis har man fått en økonomiansvarlig på plass.Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE LESARBREV