Studentavisa i Bergen. 65. årgang Oppdatert 26/11 Kl. 16:39 TIPS OSS/KONTAKT Lytt til Studentradioen Se på Student TV
Studvest har fått nye nettsider! Se STUDVEST.no
Forsiden
Nyheter
Kultur
Reportasjer
Tema
Ytringer
Foto
Om avisa
Lenker

Ansvarlig redaktør:
Kenneth Nodeland

Nett:
web@studvest.no

Annonser:
annonse@studvest.no

Kontakt oss:
studvest@uib.no

Telefon:
55 54 52 06
55 54 51 48
55 54 52 21

 

Vi vil vite hva som er viktig for DEG!


Tekst: ANNE KARINE NYMOEN (LEDER, NSO) OG INGRID FOSS BALLO (FAGPOLITISK ANSVARLIG og NSO)

Det er endelig august og universiteter og høyskoler våkner igjen til liv etter hvert som studentene igjen inntar campus. Det er tid for å kjøpe inn bøker, innta lesesaler og auditorier, spore opp noen nye fjes å bli kjent med, og nyte studiestarten og siste rest av sommer! Som student er det viktig å huske at det også skjer veldig mye utenfor lesesalen. Det er utrolig mye du kan engasjere deg i, og du får gjerne mer ut av studietiden når du blir med på det du synes er mest spennende!

Studentdemokratiet på din utdanningsinstitusjon har mange engasjerte studenttillitsvalgte som jobber opp mot ledelsen på institusjonen om saker som er viktig for deg og dine medstudenter. Norsk studentorganisasjon (NSO) er en paraplyorganisasjon for studentdemokratiene ved høyere utdanningsinstitusjoner i Norge. NSO jobber aktivt overfor for eksempel politikere, byråkrati, lånekassen og media for å bedre studenters faglige, sosiale og økonomiske vilkår. Vi er mange og vi er engasjerte, og det er alltid plass til flere dersom akkurat DU har lyst til å være med!

Du som er student kan også være med å sette dagorden på hvilke saker som skal være studentenes kampsaker! Nå kan du gå inn på www.brukdinstemme.no og stemme på saker som DU vil at Norsk studentorganisasjon og ditt lokale studentdemokrati skal jobbe med. Du kan også legge inn egne saker som du mener er viktige at studentdemokratiet jobber for. Gå inn og stem på det som er viktig for DEG!Debattregler


  • Personhets har ingen plass i debattene våre. Ikke trolling eller injurier heller. Slike innlegg bidrar ikke til debatten og vil bli slettet.
  • Innlegg som inneholder reklame, spam eller forsøk på verving vil bli slettet.
  • Rasistiske ytringer er forbudt etter norsk lov og vil bli slettet.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker mest mulig åpne og inkluderende debatter med færrest mulig slettede innlegg. Vi sletter innlegg som bryter med loven eller våre etiske retningslinjer.

Gode kommentarer kan bli benyttet i papirutgaven.

MERK: Moderator og journalister skriver aldri innlegg i kommentarene, innlegg med avsender 'webmaster'/'web-ansvarlig' eller liknende er falske og vil bli slettet.


 
SØK I STUDVEST:

SISTE LESARBREV